Brambory plněné cuketou a Lučinou Kozí

kategorie
Hlavní chody
produkt
Kozí
příprava
Pečení
délka přípravy
30 min minut
počet porcí
1
hodnocení
0.0
ingredience
  • ⅓  balení Lučina Kozí 150 g (40 g)
  • 4 malé brambůrky uvařené ve slupce
  • 60 g cukety
  • ½ lžičky provensálských bylinek
  • Sůl
  • Čerstvě mletý pepř
postup

Brambory vydlabejte. Půlku vydlabané části beze slupky vložte do misky a rozmačkejte vidličkou. Promíchejte s Lučinou Kozí.

Cuketu nakrájejte na centimetrové kostičky. Vmíchejte do směsi. Ochuťte bylinkami, solí a pepřem.

Brambory naplňte směsí. Přeložte na plech nebo do pekáčku. 15 minut zapékejte v troubě při 180 °C.

Zpět