Těstoviny se smetanovou bylinkovou omáčkou

kategorie
Recepty se Smetanovou
produkt
Lučina Smetanová 120 g
příprava
Vaření
délka přípravy
30 minut
počet porcí
4
hodnocení
0.0
ingredience
  • 240 g Lučiny Smetanové
  • 1 šalotka
  • 2 stroužky česneku
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 žloutky
  • čerstvé bylinky (sekaný tymián, sekaná petržel, sekané oregáno)
  • pepř, sůl
  • 8 cherry rajčátek
  • 100 g parmezánových hoblin
  • 500 g tagliatelle
postup

Dejte vařit těstoviny do 3 l osolené, vroucí vody. Nakrájejte šalotku a česnek na jemno, nechte zpěnit na hluboké, větší pánvi na olivovém oleji a přidejte Lučinu Smetanovou. Na mírném ohni minutu prohřívejte a vmíchejte žloutky a bylinky. Odstavte, osolte a opepřete. Uvařené těstoviny smíchejte se smetanovou omáčkou, posypte nakrájenými cherry rajčaty a hoblinami sýra.

Zpět